About Brooklyn

Onze diensten

U als klant bent, met de noden van uw bedrijf, uniek. Om dan ook aan uw unieke vereisten te voldoen rijkt WebSuit u een reeks modules aan. Al deze complementaire modules worden, door klantgerichte communicatie, naar uw vraag ontwikkeld en toegepast om u het optimale product te bezorgen.

Website ontwerp

Door het uitlijnen van u persoonlijke voorkeuren, is het voor Websuit mogelijk om een volledig online platform te ontwerpen en ontwikkelen.

Web Hosting

Na het finaliseren van uw bedrijfswebsite, kan u nog steeds beroep doen op Websuit om uw website te laten hosten op onze servers. Dit houdt dan ook in dat Websuit u zowel offline als online – support kan bieden om ervoor te zorgen dat uw webpagina altijd online terug te vinden is.

Onderhoud van Website

Na het finaliseren en lanceren van uw persoonlijke website biedt Websuit u de mogelijkheid om, doormiddel van een simpel programma, zelf aanpassingen uit te voeren aan uw website. Zo kan u waar en wanneer u wil, in real time uw website beheren.

Mobile versie

Met uw gepersonaliseerd platform als leidraad, is het mogelijk om uw website te gaan her ontwikkelen om een user-friendly platform te creëren voor mobiele gebruikers en bezoekers. Dit geeft uw bedrijf een professioneel en up to date gelaat.

SEO (Search Engine Optimization)

Door het toepassen van SEO op uw gloednieuwe website, wordt het mogelijk om via een zoekmachines uw website makkelijker online terug te vinden. Dit zal de online zichtbaarheid van u bedrijf een boost geven met meerdere bezoekers als gevolg.

"Uw website is het venster waardoor uw klanten en prospecten kijken voor dat ze met u in zee gaan. En u wilt natuurlijk zeker zijn dat zij zien wat u wenst!"
About Brooklyn

Marketing Strategie

Door met u een uitgebreid marketing plan op te stellen, doorgrond Websuit het volledige potentieel van uw gloednieuwe website.

Marketing plan

Door het analyseren van de activiteiten van u bedrijf en klanten portfolio, is het mogelijk om een concrete marketing strategie te ontwerpen en implementeren via sociale media. Dit om meer brand recognition te verkrijgen en een toename te creëren van potentiele kanten voor u bedrijf.

"Uw klanten zijn vandaag bereikbaar via verschillende kanalen, en u moet uw klanten zo goed mogelijk volgen om hen te informeren over uw diensten en producten. Een website volstaat niet meer, een strategie voor sociale media is dus vereist!"